Thursday, 25 April, 2024

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής Άσπρου (photos)

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής Άσπρου

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ηρακλής Άσπρου, που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 0-2 του Άρη Αμπελειών και βρίσκεται στην κορυφή τους βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Αλμωπό. Η ομάδα του Άσπρου απέδειξε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1, ενώ από την άλλη οι Αμπελειές δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

Οι παίκτες του Μπάμπη Παυλίδη πήραν από νωρίς το προβάδισμα, όταν στο 9΄ ο Μπουρνάζης αξιοποίησε λάθος των γηπεδούχων στον χώρο της άμυνας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι και να ψάξουν το δεύτερο τέρμα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης πέρασαν στο γήπεδο οι Πατσιαβούρας και Πλατάκης και στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά από ωραία συνεργασία των δύο, ο πρώτος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άρης Αμπελειών προσπαθούσε να βρει λύσεις για να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά δεν τα κατάφερνε και τελικά ήρθε το 0-2 στο 60΄ όταν ο Πατσιαβούρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και Μπουρνάζης με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 76΄ όταν ο Γρηγορίου από αριστερά έκανε το γύρισμα στον Μάλαμα, αυτός σούταρε με τη μία, αλλά ο Αποστόλου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Ο Ηρακλής Άσπρου θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, καθώς ο Ατζαμιδάκης σωστά υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιλέν στον Πατσιαβούρα, αλλά ο Πλατάκης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαμπρόπουλου. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο Ρέντζια του Άσπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα των Ατζαμιδάκη Σ., Δέλιου Α. και Βαμβακά Κ.

Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Λαμπρόπουλος, Μιλέν, Αλτής, Γρηγορίου, Βουζβούρης, Τόσιος, Τόπκας, Μεκόλι, Μάλαμας, Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης.
Έπαιξαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Σαββίδης και Θάνος.

Ηρακλής Άσπρου (Μπάμπης Παυλίδης): Αποστόλου, Μανδάλης, Πληκαδίτης, Σαββίδης, Ορφανίδης, Τσόπτσης, Αντωνιάδης, Ρόκο, Μπουρνάζης, Ρέντζια, Ουρούτσι. Έπαιξαν επίσης οι Πατσιαβούρας, Πλατάκης και Πάντσης.

DSC_1186 DSC_1187  DSC_1198 DSC_1201
DSC_1192DSC_1202 DSC_1203 DSC_1207 DSC_1210 DSC_1214
DSC_1175DSC_1162DSC_1159DSC_1165

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου