Thursday, 25 April, 2024

ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο-Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-8

Με το ευρύ 0-8 επικράτησε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών επί του ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο για τον θεσμό του κυπέλλου Πέλλας.Ο αγώνας (ειδικά το 1ο ημίχρονο που έκλεισε με σκορ 0-7) ήταν ένας μονόλογος για την Αναγέννηση, με την ομάδα του Πατριαρχείου να καταγράφει μόλις 2 αξιόλογες προσπάθειες στο 68ο και 81ο λεπτό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στεφανίδης της Αναγέννησης που σημείωσε 4 τέρματα.

Η ροή του αγώνα:

2’ Φάουλ του Κωστάκη βρίσκει στο τείχος και απομακρύνουν οι αμυντικοί του Πατριαρχείου.

6’ Σέντρα από αριστερά του Χιντασέλι, πετάγεται στο ύψος της μικρής περιοχής ο Χατζηλιάδης αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

7’ Ο Μπαμπαλής μπαίνει στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και ανατρέπεται με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.

8’ ΓΚΟΛ, Ο Μπαμπαλής ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος γράφοντας το 0-1.

10’ Δύσκολο πλασέ του Χιντασέλι, σε ετοιμότητα ο Νίκου απέκρουσε τη μπάλα.

12’ Φάουλ από τα 20 μέτρα ο Χατζής έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νίκου.

15’ ΓΚΟΛ, Ο Στεφανίδης σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Χατζή ο οποίος τρίπλαρε τον αμυντικό και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

22’ ΓΚΟΛ, Ο Χιντασέλι με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε τη συμβολή των δοκών, η μπάλα πήρε ύψος αλλά παρέμεινε εντός αγωνιστικού χώρου και ο Στεφανίδης μόνος του με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3.

28’ ΓΚΟΛ, Ο Χιντασέλι με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κωστάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή ο οποίος με όμορφο πλασέ σημείωσε το 0-4.

34’ ΓΚΟΛ, Ο Στεφανίδης, μετά από σουτ του Χιντασέλι που απέκρουσε ο Νίκου, βρέθηκε αμαρκάριστος και αφού τρίπλαρε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ έγραψε το 0-5.

40’ ΓΚΟΛ, Ο Στεφανίδης και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, ύστερα από ωραία συρτή μπαλιά του Κωστάκη (μετά από κόρνερ που κέρδισε ο ίδιος) και με ψυχραιμία έκανε το κοντρόλ, γύρισε και πλάσαρε για να κάνει το 0-6.

42’ ΓΚΟΛ, Καρέ τερμάτων ο Στεφανίδης καθώς μετά από ένα ωραίο «τρίγωνο» μαζί με τους Χατζή και Χιντασέλι βρέθηκε απέναντι από το τέρμα και με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-7.

68’ Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ όταν μετά από προσπάθεια του Σαλονικίδη Π. να απομακρύνει ο Σαββουλίδης έκλεψε αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

78’ ΓΚΟΛ, Ο Γαρύφαλος με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, πλάσαρε από δεξιά και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Νίκου κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 0-8.

81’ Η τελευταία φάση ανήκει στον ΠΑΟΚ καθώς ο Δέβρελης βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης, από την αριστερή πλευρά, έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το 2ο δοκάρι.

Συνθέσεις ομάδων:

ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο (Σάκης Ντιμτσούδης): Νίκου, Πανταζίδης, Σκορδόπουλος (46’ Σομονούδης), Γαλάνης, Νικόπουλος, Δέβρελης, Χρυσίδης (46’ Καπουρτζούδης), Πασσιούδης (67’ Άρμεν), Καραγιάννης (46’ Σαββουλίδης), Καλαϊτζής, Πανταζίδης.

Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών (Τίμος Καβακάς): Καραογλανίδης (46′ Σαλονικίδης Π.), Μπαμπαλής (46′ Γαρύφαλος), Σαλονικίδης Ι., Ζήσης, Πετρούσης (46′ Καραμπάς), Χατζηλιάδης, Τόσιος, Κωστάκης, Χατζής (46′ Μουρίκι), Χιντασέλι και Στεφανίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου