Thursday, 28 March, 2024

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αριδαίας – Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ 1 – 7

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αριδαίας – Παλαίμαχοι  ΠΑΟΚ  1 – 7

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αριδαίας, μεταξύ της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Συνδέσμου ΠΑΟΚ Αριδαίας και των Βετεράνων του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης, με  νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 1-7.

Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συνδέσμου  της ονοματοδοσίας του σε «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΚΟΣ» στη μνήμη και τη τιμή του επίτιμου προέδρου Χρήστου Τάκου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ο Χρήστος Τάκος έμενε στη Θεσσαλονίκη και η καταγωγή του ήταν από το Λουτράκι. Στον αγωνιστικό τομέα οι  παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ  με τις περίτεχνες ενέργειές τους, έδειξαν ότι η τεχνική τους έμεινε αναλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το πέρασμά τους από τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Διαιτητές ήταν οι Χρήστος Κύρρου και Γιώργος Μιχαηλίδης

ΤΑ  ΓΚΟΛ
4΄0-1 Σκαρτάδος
12΄0-2  Κούτσης
29΄ 0-3 Αλεξανδρίδης
34΄ 1-3 Συκομάνης
41΄1-4 Κούτσης
60΄1-5 Σαμαράς
72΄1-6 Σκαρτάδος
88΄1-7 Κούτσης

Σ.Φ.ΠΑΟΚ Αριδαίας (Πέγιος): Τσεντεμίδης, Ζαχαράκης, Πέγιος,Ελευθεριάδης, Σιάλης,Παντελίδης,Συκομάνης, (Μαβάλε), Κύρκος, Τόκος,Καρατζίδης, Σαμάνδης . Στο β΄μέρος αγωνίστηκαν, Αθανασίου, Μερτζεμέκης,Μαγκανουδάκης,Τουρμπέσης, Μελενίκωφ,Σαουντζής, Τοπαλίδης.

 Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ (Ιορδανίδης):  Γκιτσιούδης, Γιόκας,Καλιφούλης, Σαμαράς,Παπαχριστούδης, Αναστασάκος,Σκαρτάδος, Λαγωνίδης,Αλεξανδρίδης , Κούτσης, μπορμπόκης. Έπαιξαν ακόμα  Αργυρόπουλος , Κιουρτσελίδης, Κουσίδης, Βουτσιάς, ιορδανίδης, Χορχε, Σύψιανος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου