Friday, 29 March, 2024

Τελικός παιδικού πρωταθλήματος: Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ακαδημία Γιαννιτσών 0-3

Παρουσία 500 περίπου γονέων και οπαδών των 2 ομάδων των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πέλλας 2017-2018.

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών κέρδισε με το επιβλητικό σκορ 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και κατέκτησε το 14ο τίτλο στο παιδικό πρωτάθλημα της ένωσης Πέλλας.

Στο πρώτο ημίχρονο, μετά τα πρώτα λεπτά που ήταν αναγνωριστικά, η Αθλητική Ακαδημία επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και κυριάρχησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πλήρως, η Αναγέννηση σε αυτό το διάστημα σκιά του εαυτού της βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα.

Στην επανάληψη η Αθλητική Ακαδημία ξεκίνησε με γρήγορο γκολ και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Η Αναγέννηση μετά το 0-3 βελτίωσε αρκετά την εικόνα της άλλα ήταν αργά να γυρίσει το ματς.

Σε τελική ανάλυση η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών έδειξε ότι δίκαια είναι η κυρίαρχος στα παιδικά πρωταθλήματα του νομού Πέλλας.

Φάσεις και γκολ

Στο 1’ δοκάρι για την Ακαδημία Γιαννιτσών με τον Μαντζανά στην πρώτη επιθετική προσπάθεια του αγώνα.

Στο 21’ πλασέ του  Πλατσιώτα για την Ακαδημία μετά από απόκρουση κόρνερ

Συνέχεια της φάσης εκτέλεση του κόρνερ για τους παίκτες της Ακαδημίας ο  Παπαδόπουλος Χρήστος πέτυχε το 0-1 για την Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών.

Στο 36’ ήρθε η σειρά του Σαρρή που με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 0-2 για την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών σφραγίζοντας την υπεροχή της.

Με το που ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 4’ της επανάληψης ο Σαρρής πέτυχε το 0-3 υπέρ της ομάδος του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ υπέρ της ομάδος του.

Στο 31’της επανάληψης  γκολ του Βερβερέ της Αναγέννησης ακυρώνεται ως οφσάιντ

Η διαιτησία ήταν του κ. Κατεριάδη,  της κ.Κουπαράνη  και του κ. Καρατζά. Ορθά ακύρωσαν από ένα γκολ για κάθε ομάδα στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παζαρτζής): Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Γεροντίδης, Βερβελές, Ψαλίδας, Κωνσταντινίδης, Χατία, Φλώρος, Δερβίσης, Καλλίνικος, Δεληκατζής.

Επαιξαν και οι: Κατηριάδης, Δημητριάδης, Περπερίδης, Κοτσίνης, Αλμπάνης, Κοσμίδης, Αθανασιάδης.

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών (Καραμίγκος): Τόψης, Μπάκας, Κεχαγιόγλου, Σεραφειμίδης, Σγουρός, Πλατσιώτας, Αναργυρίδης, Σαρρής, Μαντζανάς, Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης

Έπαιξαν και οι: Σγουρός, Αναστασιάδης, Αρσενάκης, Χατζηαλεξιάδης, Βουδούρης, Πλιογκας, Αμανατιάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου