Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φιλική νίκη της Αναγέννησης επί του Άρη Αμπελειών

Φιλική νίκη της Αναγέννησης επί του Άρη Αμπελειών

Το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών η Αναγέννηση με τον Άρη Αμπελειών. Το τελικό σκορ βρήκε νικητές του γηπεδούχους με 3-1.

Οι Τάσος Μπάρμπας και Γιάννης Γυριχίδης είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις. Στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση πίεζε ψηλά, με τον Άρη Αμπελειών να έχει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και να κάνει πολλά λάθη στον χώρο της άμυνας και του κέντρου, που είχαν ως αποτέλεσμα τις πολλές φάσεις των γηπεδούχων, με κύριο εκφραστή τον Γιώργο Μπάρμπα, Το ημίχρονο έληξε 2-1 με τον Μπάρμπα να ανοίγει το σκορ στο 17΄ με κοντινό πλασέ, έπειτα από γέμισμα στην πλάτη της άμυνας και αδράνεια των φιλοξενούμενων.

Στο 36΄ ο Βεζυριανόπουλος βγήκε τετ α τετ, άνοιξε τη μπάλα στο τελευταίο κοντρόλ, όμως κατάφερε στη συνέχεια να γυρίσει στον Κάρτζιο και αυτός με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για τις Αμπελειές μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Τσαρτσαράκης με ωραίο πλασέ, έπειτα από κάθετη του Γρηγορίου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο ομάδες έχασαν από 1-2 καλές φάσεις με τους Ραμπούση και Μπάρμπα αντίστοιχα, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Γιάννης Σαββουλίδης στο 83΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

DSC_0001  DSC_0012 DSC_0019 DSC_0023 DSC_0026 DSC_0027 DSC_0004 DSC_0031 DSC_0033

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου