Friday, 19 April, 2024

Ηρακλής – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Με τον Χρήστο Ρόβα να σκοράρει για 31η φορά στη φετινή σεζόν, ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου κι έφτασε τους 9 βαθμούς στα μπαράζ

εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τον προβιβασμό του στη Football League!
Με τον Χρήστο Ρόβα να «σημαδεύει» εύστοχα σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι, ο «Γηραιός» πήρε από το 3ο μόλις λεπτό το προβάδισμα απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου στη Football League.


Με το «τρίποντο» αυτό οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν ουσιαστικά την άνοδό, αφού απέχουν μόλις ένα βαθμό από τον μεγάλο στόχο. Αυτό θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μαθηματικά στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας την επόμενη Κυριακή (13/5).
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης (26΄ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (60΄ Αμαραντίδης), Ρόβας (86΄ Κρυστάλλης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μεταλλίδης, Γαϊδαρτζής, Μουτεσίδης, Τάντιτς.
gazzetta

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου