Thursday, 25 April, 2024

Η αποστολή του Αλμωπού για το παιχνίδι με τη Βέροια

Ο προπονητής του Αλμωπόυ Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης και ο βοηθός του Γιάννης Κανωτίδης κάλεσαν 21 παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο και εκεί θα ανακοινώσουν την 18αδα για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βέροια.
Μένιος, Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης, Μούλας, Τζιμογιάννης, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Μεντής, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ., Ξόμπλιος, Κριστιάνο, Στογιαννίδης, Ρικάρντο, Νικολίτσας, Κάρτζιος, Πολύζος, Ασλαμπάλογλου, Μυλωνάς, Ιωάννου.
Απόντες θα είναι ο νεοαποκτηθείς Αργυρίου, ο Στάμπιλε και ο τερματοφύλακας Χατζηλαμπρινός.

Η διοίκηση του Π.Σ Βέροια καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια της, στον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 21ης Οκτωβρίου, στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό.
Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει δωρεάν λεωφορείο. Η αναχώρηση του λεωφορείου, που είναι χορηγία του «Vergina Travel» του Απόστολου Εμμανουηλίδη, θα γίνει στις 2,30 το απόγευμα της ίδιας μέρας από την «Εληά».
Στη μετακίνηση δεν περιλαμβάνεται η τιμή του εισιτηρίου του αγώνα και αφορά 50 άτομα, για τα οποία θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 6974077834.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου