Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Δόξα Μελισσίου πέρασε σα σίφουνας από την Αναγέννηση Δωροθέας

Στα πλαίσια της 12ης και πρώτης αγωνιστικής του 2ου Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων

οι Μαυραετοί πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα της Αναγέννησης Δωροθέας, που δίνει τη μάχη της παραμονής στην Α1, οδηγώντας την σε περιπέτειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ οι ίδιοι αναρριχήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είχε δυο εικόνες, στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3, με τους: Ζούζουλα στο 1΄ 0-1, Χατζηδάκη στο 19΄ 0-2 και τον Κυζιρίδη στο 42΄το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.

 Στο β΄ ημίχρονο ο ισχυρός άνεμος δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή ενός ποιοτικού ματς. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν 2-3 ευκαιρίες ακόμη να αυξήσουν το σκορ, χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η διαιτησία των Ατζαμιδάκη, Σαπουντζή, Ζγουρού, πολύ καλή.

Αναγέννηση Δωροθέας (Μπογδάνης), Κοντόπουλος, Γρηγοριάδης, Π. Πέικος, Μανόγλης, Κουρουκαφόπουλος, Σταματιάδης, Κλεισούρης, Κόγιος, Ι. Πέικος, Σαπουντζής, Φουντουκίδης (Τσάλμας, Σαμαράς, Νικολαΐδης)

Δόξα Μελισσίου (Γυριχίδης), Δεληχατζής, Κοκκινίδης, Ξανθόπουλος, Τζάτζης, Θεοδωρούδης, Γεωργιάς, Δουλκερίδης, Χατζηδάκης, Κυζιρίδης, Ζούζουλας, Πισμισάκης (Αθανασιάδης, Γιοβανογλου, Ασλανίδης).

*photo Almopia24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου