Friday, 19 April, 2024

Η Δόξα Μελισσίου συνέτριψε 7-0 τον Ορφέα Ριζαρίου

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, η Δόξα Μελισσίου, υποδέχτηκε την ιστορική και νεανική ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίου.
Οι Μαυραετοί απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και παίζοντας άριστα στο passing game, απλά και από τα πλάγια, κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα των θεατών του αγώνα. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν, οι επιθετικοί των γηπεδούχων ήταν πιο εύστοχοι και προσεκτικοί.
Η διακύμανση του σκορ ήταν η εξής:
Στο 15΄ ο Πισμισάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Στο 19΄ με δυνατή κεφαλιά ο Κυργερίδης έγραψε το 2-0.
Στο 35΄ ο εκπληκτικός και σήμερα Ζούζουλας με τεχνικό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0.
Στο 43΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κυζιρίδης με κοντινό συρτό σουτ γράφει το 4-0. Για να κλείσει το χορό των τερμάτων για το α΄ ημίχρονο ο επιτελικός Λ. Δουλκερίδης στο 45΄ 5-0, σκορ που τελείωσε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο έντονος επιθετικός ρυθμός, αλλά και πάλι οι Μαυραετοί ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και στο 67΄ο νεοεισελθών και ιδιαίτερα ορεξάτος και κινητικός Β. Σαρρής πέτυχε με κοντινό σουτ, ύστερα από μπαλιά του Ζούζουλα στο 6-0.
Για να κλείσει με εκπληκτική προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία ο Ζούζουλας στο 76΄, γράφοντας το 7-0, σκορ με το οπίο έληξε το σημερινό παιχνίδι.
Από τους γηπεδούχους ουδείς υστέρησε, ενώ από τους φιλοξενούμενους διεκρίθη ο τερματοφύλαακας Γαβριηλίδης.
Η διαιτησία των κκ Δαργινίδη, Αδραμάνη, Ζγουρού πολύ καλή.
Σύνθεση Δόξας Μελισσίου (Ι.Γυριχίδης), Γεωργιάδης, Χατζηδάκης, Ξανθόπουλος, Τζάτζης, Θεοδωρούδης, Δουλκερίδης, Κυργερίδης, Ζούζουλας, Τζήμας, Κυζιρίδης, Πισμισάκης (ακόμη αγωνίστηκαν οι Σαρρής, Τοπαλίδης, Γεωργιάς και Αθανασιάδης).
Σύνθεση Ορφέα Ριζαρίου (Γιανούλτσης), Γαβριηλίδης, Ουζούνης, Βαϊνάς, Haslika, Σασαρίδης, Γρηγοριάδης, Σιδηρόπουλος, Καραογλάνης, Μίσκος, Κατηκαρίδης Γ, Κατηκαρίδης Ι (Καθρέπτης, Μαυρουδής, Κολα).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου