Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Εθνική Κορασίδων 7-1 το Καζακστάν

Η Εθνική Κορασίδων άρπαξε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθώς στον δεύτερο αγώνα της στον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης

τα παιχνίδια του οποίου φιλοξενούνται στην Ήπειρο, επικράτησε του Καζακστάν με 7-1.
«Το ταλέντο νικά τα πάντα! Και το άγχος και την πίεση», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας, που επισήμανε και πριν από την έναρξη του τουρνουά ότι οι παίκτριές του διαθέτουν ποιότητα.
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας στο ματς των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Βοΐλα (15’, 57’), Παπαθεοδώρου (40’, 74’), Πρίφτη (63’, 77’), Τσαραντάνη (83’). Για το Καζακστάν είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Μπούροβα με πέναλτι (32’).
Ελλάδα Παναγιωτοπούλου, Γρηγοριάδη, Τσουκαλά, Ξανθή, Παπαθεοδώρου (79’ Ευθυμίου), Βοριά (65’ Επανωμίτη), Βοΐλα (70’ Τσαραντάνη), Ράκου (79’ Μπαξεβάνου), Πρίφτη, Ακριβάκη (78’ Παπαγεωργίου), Βασιλακάκου.
Καζακστάν Ορασμπέκοβα (81’ Τουιμεμπάγεβα), Αϊτιμπέντοβα, Γκερασίμοβα, Αρτικμπάι (82’ Σαλμουκχαμπέτοβα), Τασμέτ (22’ Χάμζε), Κομπσάνοβα (81’ Ζακίσεβα), Ισμαΐλοβα, Σουλάκοβα (61’ Μακχαμάτοβα), Μπούροβα, Κενζετάι, Ιβάνοβα.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ελβετία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βόρεια Ιρλανδία. Την Πέμπτη η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ελβετία στο γήπεδο της Κρανούλας στις 12 το μεσημέρι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου