Wednesday, 17 April, 2024

Η Ρεάλ πήρε την πρώτη κούπα (2-0)

Στη Βασίλισσα η πρώτη κούπα της σεζόν! Η Ρεάλ ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι του τελικού και επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο

κατακτώντας έτσι το ισπανικό Σούπερ Καπ. Σκόραρε ξανά ο Μπενζεμά, αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στα τελευταία λεπτά ο Ραούλ Γκαρθία.

Η Ρεάλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους Μόντριτς και Κρόος να κάνουν ό,τι θέλουν… Ο Κροάτης «μάγος» ήταν τελικά και αυτός που άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κάρλο Αντσλεότι.

Η Βασίλισσα αναπτύχθηκε άψογα, η μπάλα πέρασε στα δεξιά στον Ροντρίγκο, ο Βραζιλιάνος την έφερε μπροστά, έκοψε προς τα έξω στον Μόντριτς και εκείνος με ένα πανέμορφο τελείωμα την έστειλε στο «παραθυράκι» και σημείωσε το 1-0 στο 37ο λεπτό. Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι «μερένγκες» έκαναν το 2-0. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γεράι, με τη Ρεάλ να κερδίζει πέναλτι και τον Μπενζεμά να ευστοχεί και να κάνει το 2-0 στο 51ο λεπτό του παιχνιδιού.

Κι όμως, η Μπιλμπάο είχε την ευκαιρία να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι από το… πουθενά, όταν ο Μιλιτάο έκανε χέρι και αποβλήθηκε. Ο Ραούλ Γκαρθία ωστόσο είδε τον Κουρτουά να τον σταματάει από τα έντεκα βήματα στο 89′ και έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε…

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάσκεθ (90’ Νάτσο), Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ροδρίγο (65’ Βαλβέρδε), Βινίσιους, Μπενζεμά.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα (58’ Γιούρι), Μαρτίνεθ, Γεράι, Ντε Μάρκος, Μπερενγκέρ (46’ Νίκο Ουίλιαμς), Θάραγα (58’ Ραούλ Γκαρσία), Ντάνι Γκαρσία, Μουνιαΐν (80’ Σεράνο), Σάνσετ, Ουίλιαμς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου