Thursday, 25 April, 2024

Η τελική βαθμολογία στον τρίτο όμιλο. Απίθανο φινάλε με πρόκριση για Αργεντινή και Πολωνία

Βγαλμένο από θρίλερ ήταν το φινάλε στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ, με Πολωνία και Μεξικό να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για τους «16»

αφού η Αργεντινή με τη νίκη της επί της ομάδας του Ρόμπερ Λεβαντόφσκι είχε εξασφαλίσει την πρωτιά.

Αυτή που χαμογέλασε τελικά ήταν η Πολωνία η οποία τερμάτισε δεύτερη έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο που την περιμένει η Γαλλία. Η «αλμπισελέστε» από την άλλη, θα παίξει με την Αυστραλία.

Το όνειρο της παρέας του Λιονέλ Μέσι παραμένει «ζωντανό». Με μια μεστή εμφάνιση η «Αλμπισελέστε» επικράτησε με 2-0 της Πολωνίας στην τρίτη και κρίσιμη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τους «16».

Χέρι χέρι και οι Πολωνοί, οι οποίοι παρά την ήττα, είδαν την Σαουδική Αραβία να τους κάνει την χάρη κόντρα στο Μεξικό, στέλνοντας τους σε φάση νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικό.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεσίνσκι (72′ Γέντζεϊτσικ), Ζιελίνσκι, Μπιέλικ (62′ Ντ. Σιμάνσκι), Κριχόβιακ (84′ Πιόντεκ), Φρανκόβσκι (46′ Σκόρας), Σβιντέρσκι (46′ Καμίνσκι), Λεβαντόβσκι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (59′ Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ, Φερνάντες (79′ Πεσέλα), Μακ Άλιστερ (84′ Αλμάντα), Μέσι, Άλβαρες (79′ Άλβαρες), Ντι Μαρία (59′ Παρέδες)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πολωνία-Αργεντινή 0-2

Σαουδική Αραβία-Μεξικό 1-2

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:

  1. Αργεντινή 6 (5-2)
  2. Πολωνία 4 (2-2)
  3. Μεξικό 4 (2-3)
  4. Σαουδική Αραβία 3 (3-5)
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου