Friday, 29 March, 2024

Θύελλα Σαρακηνών-ΠΑΟ Κουφαλίων 4-1

Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη η Θύελλα Σαρακηνών επικράτησε με σκορ 4-1 του ΠΑΟ Κουφαλίων και βρέθηκε στην κορυφή

έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα να παίρνουν το προβάδισμα, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και έφτασαν στην ανατροπή του σκορ, σχετικά νωρίς και εκμεταλλευόμενοι την ανόητη αποβολή του Βαρότση στο 48’, που είχε σαν αποτέλεσμα να αγωνίζονται για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Στο 30’ ο Τάχατος πάγωσε το γήπεδο γράφοντας το 0-1 για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ στο 48’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γαρύφαλλος που το εκτέλεσε, έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 1-1.
Στο 54’ο Τσολακίδης σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδας του, γράφοντας το 2-1 και λίγο αργότερα ο Ιωάννου στο 60’ έγραψε το 3-1 για την Θύελλα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ουζούνης στο 63’ που έγραψε το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία των γηπεδούχων.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Κοτσερίδης (Φλώρινας).
Θύελλα Σαρακηνών (Κώστας Γαλτσίδης): Τόλιος, Μαυρομιχάλης, Κιόρτσης, Μαντζανάς, Ουζούνης, (70’ Μουρατίδης), Τσόρμπας Β., Τσολακίδης, (73’ Παπαδόπουλος), Γαρύφαλλος, (70’ Γκίνης), Ταουσιάνης, Βαβλιάκης, (84’ Μπακαλούδης), Ιωάννου.
ΠΑΟ Κουφαλίων (Γιώργος Μαϊδάτσης): Χατζηλάρι, Τσεβρεντζής, Φασουλάκος, Μυσιούδης, Μαγούλας, Κούφας, Κωτούλας, Τοπαλίδης, (65’ Χατζηγιανάσης), Τάχατος, (73’ Μήτκας), Χαχαμίδης, (55’ Νιζάμης).
Πηγή: pellasports

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου