Wednesday, 24 April, 2024

Ισόπαλη με την Αυστρία η Εθνική Νέων

Ισόπαλη με την Αυστρία η Εθνική Νέων

Η Εθνική μας μετά από ένα μοιρασμένο ματς με την Αυστρία, ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο AEL FC Arena και τώρα χρειάζεται έναν πόντο για να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έναν πόντο στον κυριακάτικο αγώνα, με την Γαλλία που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, χρειάζεται το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα για να περάσει κι εκείνο στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. H Εθνική μας, κάτω από προϋποθέσεις περνάει και με ήττα, αν κρατήσει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Αυστριακούς.

Το πρώτο μέρος ήταν το πιο αξιόλογο στην αναμέτρηση της Εθνικής μας των Νέων με το αντίστοιχο της Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κβάσινα στο 13ο λεπτό, ενώ στο 19ο λεπτό αστόχησε από καλή θέση. Ο Κυνηγόπουλος και ο Στάικος μετά το 20ο λεπτό είχαν δύο καλές στιγμές για το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα, όμως δεν κατόρθωσαν να τις αξιοποιήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, για να έρθει το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα που είχε το ζουμί. Γκολ που δεν μέτρησε για τους Αυστριακούς στο 80ο λεπτό, με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Βέργος έκανε υπέροχο πλασαριστό σουτ, για να αποκρούσει ο Σλάγκερ και να κρατήσει το 0-0.

Ελλάδα: Κότσαρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (60′ Σάλιακας), Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κυνηγόπουλος (83′ Ορφανίδης), Μαυρίας (60′ Πόζογλου), Βέργος.

Αυστρία: Σλάγκερ, Πέριτς, Ντομέι, Χαας, Τουρστς, Χόβαθ, Σχλάγκερ, Πρόκοπ, Κβάσινα, Ντόρτα (46′ Πελεγκρίνι), Ρίπιτς (80′ Γκρμπιτς).

Πηγή: sport-fm.gr
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου