Tuesday, 19 March, 2024

Καβάλα-Αλμωπός 2-1

Σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν κάτι παραπάνω από μια τιμητική ήττα, ο Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ λύγισε στην Καβάλα

με σκορ 2-1 από τον τοπικό ΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση, όπου ο διαιτητής μας αδίκησε κατάφωρα.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας παρότι δημιούργησε πρώτη ευκαιρία για να πετύχει τέρμα, δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με τα δύο απανωτά τέρματα των γηπεδούχων και έμεινε πίσω στο σκορ, κάτι που σαφώς αποτέλεσε σημαντικό μειονέκτημα για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Παρότι έκανε υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, δεν της δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι και μείωσε το σκορ προς το τέλος, με το σφύριγμα της λήξης να αφήνει γλυκόπικρη γεύση, αφού σε ένα ακόμα παιχνίδι σταθήκαμε καλά, κερδίσαμε τις εντυπώσεις, αλλά φύγαμε χωρίς βαθμούς.
Φάσεις και γκολ:
3′: ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για την ομάδα μας με την έναρξη της αναμέτρησης μετά από σουτ του Μάνιου από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Κυρίτσης.
9′:Κεφαλιά του Μουτζούρη μετά από εκτέλεση κόρνερ απέκρουσε ακόμη μια φορά ο Κυρίτσης.
15′: ΔΥΟ ΓΚΟΛ για την Καβάλα σε 3 λεπτά. Ο Κόκκορης σέντραρε από τα αριστερά και ο Αδαμάκης με προβολή έκανε το 1-0 στο 15′ και στο 18′ μετά από σύγχηση στην άμυνα της ομάδας μας ο Γαβριηλίδης έκανε το 2-0.
26′: Καλή στιγμή για την ομάδα μας μετά από σουτ του Πέττα η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε από τα αντίπαλα καρέ.
53′:ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για την ομάδα μας. Ο Gallegos σέντραρε στην περιοχή της Καβάλα, o Lomba με προβολή προσπάθησε να μειώσει στο σκορ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.
65′: Πολύ καλό σουτ του Gallegos, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.
70′:ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. Ο Lucero σούταρε η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυνόμενου ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Όλος ο πάγκος διαμαρτυρόμενος εντός του αγωνιστικού χώρου.
88′: ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Lucero κάνει το 2-1 για την ομάδα μας. Έκλεψε την μπάλα από γύρισμα και πλάσαρε εύστοχα. Ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ από γύρισμα του αμυντικού με τον διαιτητή να τον αγνοεί.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Μπαλιάκας (Κοζάνης)
ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, (82’ Τενεκές), Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, (74’ Βακιρτζής), Θωμαΐδης, (82’ Παπαδόπουλος), Κολλάς, (65’ Κέρθι), Ορφανίδης, Αδαμάκης.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κοζάκης (60’ Μανίσογλου), Κουρούπης, Μάνιος (46’ Τούφας), Ρογγότης (46’ Lucero), Gallegos, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας (77’ Αμαραντίδης), Πέττας (77’ Μεντής), Lomba.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου