Thursday, 28 March, 2024

Καλύτερο το Μαυροβούνι κέρδισε το ντέρμπι με το Μελίσσι με 1-0

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Δόξα Μαυροβουνίου κατάφερε να κερδίσει με το φτωχό 1-0, την  πρωτοπόρο και συνονόματη του, ομάδα του Μελισσίουκαι να μειώσει σε 1 βαθμό την διαφορά του από την κορυφή, πηγαίνοντας ουσιαστικά με τη νίκη αυτή στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με την τοπική ομάδα να είναι σαφώς καλύτερη και να φτάνει δίκαια στη νίκη, ουσιαστικά αυτή ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερες φορές την εστία του κορυφαίου των φιλοξενουμένων Καραογλανίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν γρήγορα το σκορ στο 9′ με τον Καπουσούζη από κοντά και τελικά αυτό να ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασα κοντά στο 1-1 στο 21′ μετά από κεφαλιά του Μιχαηλίδη όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καμπαλή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια τεράστια ευκαιρία πέρα από τις 2 προαναφερόμενες φάσεις.

Στην επανάληψη το Μελίσσι έδωσε και άλλο χώρο προσπαθώντας σε κάποια αντεπίθεση να κλέψει το σκορ, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο 2ο 45λεπτο.

Στο 48′ σουτ του Γκότση αποκρούει εντυπωσιακά ο Καραογλανίδης σε κόρνερ.

Στο 55′ φάουλ του Γιαουρτζή η μπάλα χτυπά στο δοκάρι του Καραογλανίδη μετά την απόκρουση του.

Στο 66′ νέο κοντινό σουτ του Γκότση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 68′ λίγο έλειψε από το τίποτα να γίνει φάση για το Μελίσσι, όταν ο Καμπαλής που είχε κόντρα τον ήλιο,  θα χάσει την μπάλα σε μακρινό σουτ και με 2η προσπάθεια μπρος στα πόδια του Τουλγαρίδη που πίεσε θα μπλοκάρει.

Στο 80′ νέο σουτ του Μπρέγου έφυγε άουτ.

Ενώ στο 90′ ήρθε η σειρά του Νάτση να σουτάρει από καλή θέση όμως και πάλι ο Καραογλανίδης θα αποκρούσει.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περιπου 250 άτομα.

Η διαιτησία των Γιουματζίδη, Μίλτση, Τετραγώνη ήταν αρκετά καλή.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομίδης): Καμπαλής, Σιδέρης, Σέρα, Ζαχαριάδης, Μπρέγου, Γιαουτζής, Γκότσης (74´ Φλαρούντσος), Ρέτζιας, Αποστολούδας (66´ Νάτσης), Καπουσούζης (85´ Πίττας), Φανιάδης.

Δόξα Μελισσίου (Σάκης Ντιμτσούδης): Καραογλανίδης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα (46´ Νοράτζε), Βερβελές, Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Τσάτσης, Τουλγαρίδης, Λιτοβολής (71´ Ρομάντζος), Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης

Δείτε φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου