Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κόλλησε στο μηδέν η Εθνική με το Κόσοβο

Η Εθνική μας ομάδα “στραβοπάτησε” με “λευκή” ισοπαλία (0-0) απέναντι στο Κόσοβο στο άδειο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Ο Μπακασέτας έχασε πέναλτι στο 19ο λεπτό του αγώνα, ενώ 10 λεπτά αργότερα ακυρώθηκε -σωστά- γκολ του Παυλίδη. Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ δημιούργησε κι άλλες φάσεις χάνοντας ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε δίχτυα και ήρθε η… γκέλα. Βέβαια, γλίτωσε και τα χειρότερα στη φάση του 52ου λεπτού, όταν ο Χατζηδιάκος απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπεσε από την κορυφή του ομίλου και… έμπλεξε στην υπόθεση πρωτιά, καθώς οι Σλοβένοι συνέχισαν με νίκη και έμειναν μόνοι στην πρώτη θέση.
Πλέον, η γαλανόλευκη θέλει δύο νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές ώστε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, καθώς αρχικά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μολδαβία και στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Σλοβενία στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85’ Λαμπρόπουλος), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα (62’ Μπουχαλάκης), Λημνιός (73΄Πέλκας), Μάνταλος (62’ Φούντας), Μπακασέτας (73’ Φορτούνης) Παυλίδης
Κόσοβο: Μιούριτς, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Βοιβόντα, Πακαράντα, Σάλα, Λοσάι (34’ λ.τρ Ρασκάι), Καστράτι, Τσελίνα (63’ Χασάνι), Χαρντεργκιονάι, Κολόλι (80’ Ρασάνι).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου