Thursday, 28 March, 2024

Κύπελλο: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Κύπελλο: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Σε αναβολή οδηγήθηκε ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει τη Πέμπτη (11/02) στις 15:00 στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες», διότι οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση είχαν μετατρέψει σε «βούρκο» τον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), περίπου 15 λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα, αποφάσισε πως ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί υπ’ αυτές τις συνθήκες, καθότι λόγω της λάσπης που υπήρχε σε όλο το γήπεδο των Ιωαννίνων, εάν γινόταν παιχνίδι θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο πρώτος προημιτελικός θα οριστεί πλέον σε άλλη ημερομηνία από την ΕΠΟ. Δεν μπορεί να αναβληθεί και να οριστεί αύριο (12/02), διότι δεν συμπληρώνονται δύο πλήρεις ημέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα των δύο ομάδων στη Super League.

Για την… Ιστορία, οι δύο προπονητές (Αργύρης Γιαννίκης και Λάζλο Μπόλονι) είχαν επιλέξει τις παρακάτω ενδεκάδες για τον πρώτο προημιτελικό:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πέερσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπέρνερ,Ελευθεριάδης, Κριζμάν, Μιλιντσεάνου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Σανκαρέ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Ενγκαμποκοτό, Μακέντα, Ιωαννίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου