Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Νέο σενάριο για τον τελικό, η Πολωνία!

Ένα νέο σενάριο όσον αφορά την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά το γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν, στην Πολωνία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόμας Βλόνταρτσικ και τα όσα γράφει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Μeczyki, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πολωνική, ώστε το μεγάλο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς.

Όπως αναφέρεται σχετικά, οι Πολωνοί φαίνεται να δίνουν την έγκρισή τους για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στις 24 Μαΐου στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν, το οποίο χωρά 16.068 θεατές.

Ο Βλόνταρτσικ υποστηρίζει πως δύσκολα θα βρεθεί κόσμος από τις δύο ομάδες στο γήπεδο και θα διατεθούν μόνο προσκλήσεις. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι αρκετά νέο, καθώς χτίστηκε το 2010, ενώ έχει αγωνιστεί μία φορά σε αυτό και η Εθνική Πολωνίας. Βέβαια, μένει να φανεί το κατά πόσο το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάση, δεδομένου ότι ήδη πληροφορίες από το ρεπορτάζ που ασχολείται με θέματα της ΕΠΟ και της Super League αναφέρουν πως έχει επιστρέψει δυναμικά η περίπτωση του Βόλου. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (8/5), αλλά μετατέθηκε για την Τρίτη (9/5) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκ νέου για την Παρασκευή (12/5).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου