Wednesday, 24 April, 2024

Κ.Α. Καληράχης Γρεβενών-Θύελλα Σαρακηνών 1-2

Νίκη της Θύελλας Σαρακηνών στο εκτός έδρας ματς με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, με σκορ 2-1.

Ο Γκέσιος στο 11’ με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29’, σύμφωνα με τον greveniotis.gr

Ο Θωμάς Γ. απέκρουσε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή σουτ του Σάλλα, οι Γρεβενιώτες συνέχισαν την «πολιορκία» και ο Μπαλίτσας ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Θωμάς Ε. στο 40’ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως στη φάση υπήρξε οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε.ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Παπανικολάου, Κωτσούλας (80’ Δούμας), Συράκος (55’ Χαματάι), Κοτζαντίσογλου, Σάλλα, Μπαλίτσας, Πάλλας, Αποστόλου (75’ Δημητριάδης), Ρούσσης (75’ Λιάκας), Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Μπίλης): Καραγιαννίδης, Θωμάς Ε. (55’ Κιουρτσίδης), Θωμάς Γ., Ουζούνης, Μαντζανάς, Μουρίκι, Τούφας (80’ Παπαδόπουλος), Γεωργίου (89’ Ντόνκαρης), Γκέσιος, Ιωάννου (46’ Τσόρμπας), Πούπης.

Ευχαριστήριο της Θύελλας Σαρακηνών

Η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών ευχαριστεί την διοίκηση του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης για την πραγματικά υπέροχη και υποδειγματική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για το ΔΣ της Θύελλας Σαρακηνών, ο πρόεδρος Ηλίας Αταλασίδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου