Thursday, 28 March, 2024

Λαμία-Άρης 2-2

Η Λαμία προηγήθηκε με τον Αραβίδη, αλλά ο Άρης απάντησε σε ένα τρίλεπτο.
Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, αλλά δεν ανέδειξε νικητή. Λαμία και Άρης πέτυχαν από δύο γκολ, σε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το τελικό 2-2 δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 19’ και στη συνέχεια ο Αραβίδης πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του. Ο Άρης αντέδρασε και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (52’, 55’) με τους Λάρσον και Ιντέγε, ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Αρκετά καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στη Λαμία στο ξεκίνημά του, με την τοπική ομάδα και τον Άρη να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί. Στο 16’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βέλεθ ανέτρεψε τον Καραμάνο, με τον διαιτητή να ελέγχει τη φάση στο VAR. Ο Κουέστα όμως απέκρουσε την κακή εκτέλεση του Βασιλόγιαννη και κράτησε το μηδέν.
Στο 24’, ωστόσο, από σουτ του Δημούτσου, η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-0.
Ο Άρης δεν έδειχνε να μπορεί να αντιδράσει, ενώ οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν πιο κινητικοί επιθετικά.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε… ιδανικά για τη Λαμία, καθώς στο 48’ ο Αραβίδης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ και κόντρες, πέτυχε το 2-0.
Το παιχνίδι ωστόσο είχε πολύ δρόμο ακόμα. Η αντίδραση του Άρη ήρθε μετά το 50’, με τους παίκτες του Ένινγκ να βγάζουν την ποιότητά τους στο χορτάρι.
Στο 52’ ο Λάρσον με τρομερό αριστερό πλασέ μείωσε σε 2-1, δίνοντας το σύνθημα για αντεπίθεση.
Στο 55’ ο Ιντέγε, από μπαλιά του Γκάμα, πρόλαβε την έξοδο του Θεοδωρόπουλου και ισοφάρισε σε 2-2.
Οι «κίτρινοι» συνέχιζαν να πρεσάρουν, θέλοντας να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αλλά η Λαμία ήταν πιο προσεκτική στην άμυνά της, ενώ έψαχνε την αντεπίθεση για να σκοράρει. Στα τελευταία λεπτά, οι επιθετικές προσπάθειες του Άρη δεν ολοκληρώθηκαν και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (79’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (83’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (63’ Σάλιακας), Αραβίδης.
Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (90+1’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (88’ Ντουρμισάι).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου