Thursday, 25 April, 2024

Λευκή ισοπαλία για τον ΑΣ Γιαννιτσά στην Κέρκυρα – Τραυματίστηκε ο Μυλωνάς

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας της ομάδας του ΑΣ Γιαννιτσά, με τον Ο.Φ.Α.Μ. (Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας) που σημαδεύτηκε όμως από τον τραυματισμό του σκόρερ Γιώργου Μυλωνά στο 75ο λεπτό

ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Μυλωνάς στο 52ο λεπτό όταν ο Belic, με καταπληκτική κάθετη μπαλιά, τον έβγαλε τετ α τετ με το τέρμα και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 72ο λεπτό όταν μετά από αναταραχή στην άμυνα μας ο Χαρβαλιάς βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και σε κενό τέρμα έκανε το 1-1.

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου: Σκάρπος, Τζορμπατζίδης, Γραικός, Σκυφτάς, Καμαρά, Πέριτς (69’ Ταμπάκου), Σπίνουλας, Μπλέτσας, Κοκονόζι (57’ Χαρβαλιάς), Μποζίκης και Γωνιάδης. Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Σπαταλάς, Σούκερας Αλ., Βρυώνης, Βασιλάκης, Μαγγώνης, Αρμενάκος, και Σούκερας Χρ.

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Belic (81’ Ξανθόπουλος), Τσιάκαλος, Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς (78’ Αθανασιάδης). Στον πάγκο ήταν οι: Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Πετράκης, Ελευθεριάδης, Παπακαρμέζης, Χατζηαλεξιάδης και Μαυρομάτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου