Friday, 19 April, 2024

Λευκή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο, πολύτιμος βαθμός για Μακεδονικό

Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής και Μακεδονικός, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Συγκεκριμένα, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο Γηραιός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπάθησε να φανεί απειλητικός για την εστία του Γουναρίδη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου και στο 26’ λεπτό προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς τη θέση του Σαραγιώτη πήρε ο Κοταρίδης.

Στο 35’ ο Ηρακλής βγήκε στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες, αλλά ο Σιατραβάνης έκοψε έγκαιρα την προσπάθεια τον Γιουπιτάνα. Δύο λεπτά αργότερα, η άμυνα του Γηραιού έκανε λάθος, ο Σαραντίδης ξέφυγε από Παλαβράκη, σούταρε αλλά ο Χρουσιέλ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από σέντρα ο Κοκκόρης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο μέρος κύλησε όπως και το πρώτο. Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο επικίνδυνες και απείλησαν με σουτ την εστία του Παλαβράκη και του Γουναρίδη αντίστοιχα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 78ο λεπτό ο Γηραιός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιουμπιτάνα. Έτσι, Ηρακλής και Μακεδονικός δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και μοιράστηκαν βαθμούς.

Πηγή: metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου