Thursday, 28 March, 2024

Λευκή ισοπαλία (0-0) στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Βόλο

Δεν ανέδειξε νικητή το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά στον κόσμο του, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στον Βόλο,  στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόβα τζενεράλε του «τριφυλλιού» πριν τα παιχνίδια με τους Τσέχους θα γίνει την Πέμπτη (28/7) κόντρα στην Φόλενταμ.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,  την κατοχή, όχι όμως και τις φάσεις για να σκοράρει.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο μισάωρο έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Μπρινιόλι, ο οποίος ενήργησε σωτηρία στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος (36′), στη διπλή ευκαιρία με τους Φαν Φέερτ και Φερνάντες στο 38′, στη νέα καλή φάση του Φερνάντες στο 44′, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του στο 45′ σε κεφαλιά του Φαν Φέερτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ξεκίνημα του β’ μέρους και είχαν τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν, όλες με τον Ιωαννίδη, με μεγαλύτερη το πλασέ που έκανε στην κίνηση στο 58′, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.

Στο 71′ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αϊτόρ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Κλέιμαν να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ!

Παναθηναϊκός-Βόλος 0-0

Κίτρινες: Σιέλης (Βόλος)

Δοκάρια: 45′ Φαν Φέερτ (Βόλος), 58′ Ιωαννίδης (ΠαναθηναΪκός)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος  Πέρεθ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος και Ιωαννίδης

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στο 46′: Τσέριν αντι Καρλίτος

Επτά αλλαγές για τον Παναθηναϊκό στο 65′: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάντσες, Σάρλια, Γκάνεα, Καμπετσής και Πούγγουρας. Τρεις αλλαγές για τον Παναθηναϊκό στο 80′: Σαρδέλης, Φρόκου και Ηλιάδης αντί των Αϊτόρ, Παλάσιος και Πέρεθ.

Βόλος: Κλέιμαν, Γιούχα, Εσκοβάλ, Ροντρίγκεζ, Μπαριέντος, Σιελης, Ταχάτος, Μεθκίδα, Μεταξάς,  Φερνάντες, Φαν Βέρτ

Αλλαγή για τον Βόλο στο 70′: Ο Τσέλιος αντί του Μεταξά. Δύο αλλαγές για τον Βόλο στο 78′: Λυμπεράκης και Σταμένκοβιτς αντί των Λούνα και Φαν Φέερτ αντίστοιχα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου