Friday, 29 March, 2024

Μαζεύτηκαν απουσίες στη Χιμνάσια, μπορεί η Ταγέρες!

Συνεχίζεται η δράση στην Αργεντινή, εκεί όπου φιλοξενεί το πρόγραμμα απόψε πέντε παιχνίδια. Η Χιμνάσια υποδέχεται την Ταγέρες

σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ματς, που με την πρώτη ματιά δείχνει ισορροπημένο.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Διάβασε τις κριτικές της novibet από την ομάδα του Bet-hoven

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει πολλά κρούσματα covid-19 μέσα στην ομάδα των γηπεδούχων και υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθούν. Εκτός αυτού, έχει και απουσίες με σημαντικούς παίκτες να είναι τραυματίες και κάπως έτσι το έργο της γίνεται δύσκολο κόντρα στην Ταγέρες.

Η ομάδα του Μεδίνα είναι καλοδουλεμένο σύνολο, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, αλλά κολλάει συχνά στις ισοπαλίες. Έχει μόλις μια ήττα σε οχτώ παιχνίδια, με συνολικό απολογισμό 3Ν-4Ι-1Η. Είναι πολύ σταθερή, βάζει και δέχεται γκολ δύσκολα, με τα παιχνίδια της συνήθως να μην ανοίγουν σε ρυθμό. Τώρα θα πάει στην έδρα της Χιμνάσια να παίξει πίσω από την μπάλα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Θα γίνει μεγάλη μάχη, αλλά τα δεδομένα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της Χιμνάσια, με οδηγούν στην επιλογή του 2 DNB στο 2.20. Πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η Ταγέρες και να φύγει με αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις αναλύσεις της A’ Αργεντινής στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου