Tuesday, 19 March, 2024

Μακεδονικός Έδεσσας – Άρης Νησίου 1-5

Την ήττα στην πρεμιέρα γνώρισε η ομάδα του Μακεδονικού Έδεσσας απέναντι στην εμφανώς πιο έτοιμη ομάδα του Άρη Νησίου

Ο Μακεδονικός Έδεσσας παρατάχθηκε στο γήπεδο με σκοπό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να απειλήσει στο 3΄με τον Ρέτζια σε μοναδικό τετ α τετ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Από κει και πέρα ο Άρης Νησίου ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και έχοντας καθολική κατοχή μπάλας κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 0-2 με γκολ των Σίσκου και Αναστασιάδη.


Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Δούμος έκανε το 0-3. Στο 80΄ο Μπουρδάνης εκτέλεσε το φάουλ στην αντίπαλη περιοχή και ο Τότλης μείωσε το σκορ με άπιαστη κεφαλιά στο παραθυράκι της εστίας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης Νησίου εκμεταλλευόμενος και την κούραση των αντιπάλων κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Δούμο και Τσουμάγκα αντίστοιχα, οι οποίοι διαμόρφωσαν και το τελικό 1-5.
Στα θετικά του αγώνα το ντεμπούτο των Μανωλάκη, Τεντζέρη, Πασιαλή και Κεσκινίδη. Η ομάδα της Έδεσσας κρατάει την καλή συνοχή που έδειξε σε όλο το διάστημα του αγώνα και ετοιμάζεται για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου απέναντι στην Ελπίδα Έδεσσας.
Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης Θωμάς): Μανωλάκης, Κιουρτζίδης (71΄Μπουρδάνης), Σκούλης, Σουλιώτης, Καραγιάννης, Τεντζέρης, Γάτσης, Ρέτζιας, Παπαδόπουλος, Πασιαλής (45΄Τότλης), Καλογιάννης (78΄Κεσκινίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου