Thursday, 25 April, 2024

Μακεδονικός Έδεσσας-Μ. Αλέξανδρος Όρμας 2-2

Τον πρώτο του βαθμό στο θεσμό του κυπέλλου πανηγύρισε την τελευταία
αγωνιστική ο Μακεδονικός Έδεσσας. απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Όρμας. Οι δύο ομάδες έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα του θα τους φανούν χρήσιμα στο πρωτάθλημα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο με αμφότερες τις ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Όρμας ευτύχησε να προηγηθεί 0-2 με δύο γρήγορα γκολ. Από κει και πέρα ο Μακεδονικός αφυπνίστηκε και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Η πίεση έφερε καρπούς στο 56′ όπου ο Γάτσης μείωσε σε 1-2 μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Καλογιάννη και στο 73′ με ωραίο σουτ του Σκούλη σε 2-2. Ο Μακεδονικός μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει την ολική ανατροπή στο 81′ αλλά το σουτ του Τότλη σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο η ομάδα στρέφεται στην προετοιμασία της για το πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο βασικός στόχος για φέτος.
Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης): Κιουρτζίδης, Σουλιώτης, Γιαγιόγλου, Κεσκινίδης (46′ Καλογιάννης), Παπαδόπουλος, Πασιαλής, Καραγιάννης, Μακρίδης (61′ Τότλης), Γάτσης, Ρέτζιας, Μπουρδάνης (65′ Σκούλης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου