Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μακεδονικός Έδεσσας 2-0 Δάφνη Παναγίτσας

Με καλή εμφάνιση, κυρίως στον αμυντικό τομέα, ο Μακεδονικός Έδεσσας ξεπέρασε το εμπόδιο της Δάφνης Παναγίτσας και συνέχισε το καλή πορεία του στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος με στόχο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Με τους Ρέτζια και Τζηκόπουλο να σκοράρουν για ακόμα ένα παιχνίδι, οι βυσσινί επικράτησαν στον αγώνα έχοντας τον έλεγχο σχεδόν καθ’ όλη την διάρκειά του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Γάτσης απέτυχε να σκοράρει στο 44′ προ κενής εστίας ενώ η Δάφνη απείλησε με φάουλ του Τζίγγα το οποίο απέκρουσε ο Ροδίντσης αλλά συγκρούστηκε με το δοκάρι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν με σκοπό να “καθαρίσουν” το ματς και τα κατάφεραν, αρχικά με τον Τζηκόπουλο στο 50′ που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Βαρτέσκα και με τον Ρέτζια στο 58′ όταν με όμορφο μακρινό σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Αξιόλογες φάσεις για την διεύρυνση του σκορ είχε ο Σουλιώτης στο 53′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Τζηκόπουλος στο 77′ με σουτ. Ο Μακεδονικός Έδεσσας προσέθεσε με αυτόν τον τρόπο άλλους 3 πόντους στο κυνήγι της ανόδου. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Ακρίτα Σωσάνδρας.

Η διαιτησία των Κόγιου-Κύρου-Γάτσου κινήθηκε σε καλά επίπεδα χωρίς πολλά προβλήματα.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Ροδίντσης (23′ λ.τ. Γιόντης), Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Γάτσης, Ζαχαριάδης (46′ Καλογιάννης), Ρέτζιας (76′ Ράικος), Πέτκος, Παπαδόπουλος, Τζηκόπουλος, Στόλης.

Δάφνη Παναγίτσας: Ντάρση Α., Κωνσταντινίδης, Αντωνιάδης, Δόγκας, Παρθενόπουλος, Πολατίδης, Ντάρση Ν., Τσογγίδης, Παρασκευόπουλος, Μυρίδης, Τζίγγας.

Μακεδονικός Έδεσσας 2-0 Δάφνη Παναγίτσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου