Saturday, 20 April, 2024

Μαρτίνεθ: «Προσπαθήσαμε για το γκολ, αλλά αντιστάθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Στην αντίσταση που έφεραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στις επιθέσεις της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο προπονητής των Ισπανών μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα μου πάλεψε αρκετά, όμως είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Προσπαθήσαμε ηρωικά να βάλουμε το γκολ, αλλά αντιστάθηκαν πολύ καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
Γνωρίζω τον Πάμπλο Γκαρσία και ήταν πολύ δυναμικός στις μεταξύ μας μονομαχίες, αλλά και στην αποψινή μονομαχία».
Πασχαλάκης: «Ο Πάμπλο είναι δίπλα μας σε όλα»
Στον Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αναφέρει πως ο Ουρουγουανός είναι δίπλα στους παίκτες.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα στη Τούμπα, ανέφερε τα εξής: «Δεν κρατάω λογαριασμό (για τα λεπτά που δεν έχει δεχτεί γκολ). Ξέρω ότι κρατάω το μηδέν και ότι βοηθάω την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο στόχος του κάθε τερματοφύλακα.
Είναι δύσκολο να ξεκινάς βασικός μετά από τόσους μήνες, ειδικότερα αν δεν έχεις δώσεις δικαίωμα να βγαίνεις έξω από τα καρέ σου. Είχα τέσσερα παιχνίδια χωρίς να δεχτώ γκολ στο φινάλε του προηγούμενου πρωταθλήματος, όμως βρέθηκα εκτός ενδεκάδας. Η έλευση του Γκαρσία μου έδωσε ώθηση, μου έδειξε εμπιστοσύνη. Δίνω και την ψυχή μου για να βοηθάω τον σύλλογο.
Για τον ίδιο και πως νιώθει: «Νιώθω πολύ καλά γιατί κράτησα το μηδέν, διαψεύσαμε όσους έλεγαν ότι δεν είχαμε κίνητρο. Αυτό το σύνολο σε κάθε παιχνίδι θα δίνει το 110%, παίζουμε για τη φανέλα, τον κόσμο, την ιστορία μας, τα λεφτά μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά».
Για τον Γκαρσία: «Ο Πάμπλο είναι δίπλα μας σε όλα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα στιβαρό σύνολο με μέταλλο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και σημαντικά ματς μέχρι την διακοπή. Ευελπιστώ να πάμε καλά και στα επόμενα ματς».
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου