Tuesday, 23 April, 2024

Μαφιόζικη επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου

Μαφιόζικη επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου

Επίθεση με γροθιές, από άγνωστο που του είχε στήσει ενέδρα, δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου! Με τις εκλογές συνδέει το γεγονός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, δέχτηκε άγρια επίθεση την Τρίτη 19/7 στις 20:30 έξω από το σπίτι του, όπου τον περίμενε άγνωστος και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Τον άγνωστο τραμπούκο ο οποίος χτύπησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ χωρίς να του πει κάτι, περίμενε λίγο παρακάτω άλλο άτομο με όχημα για να διαφύγουν.

Ο κ. Δημητρίου υπέστη τραύματα στο κούτελο, στο μάγουλο και στο αυτί.

Μετά την επίθεση, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ μετέβη το νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επισκέφτηκε και το Τμήμα Αθλητικής Βίας στην ΓΑΔΑ όπου επί δύο ώρες έδινε κατάθεση για το περιστατικό.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Παναγιώτης Δημητρίου, αποτελεί έναν εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ, στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στο ποδόσφαιρο και την ανατροπή της σημερινής διοίκησης.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως στην προσωπική του ζωή δεν έχει διαφορές με κάποιον και εξάγει το συμπέρασμα ότι η επίθεση σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ!

Πηγή: sdna.gr

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου