Tuesday, 16 April, 2024

Με εκτελεστή τον Πόζογλου η Βέροια κέρδισε και τον Αλμωπό

Άνετη επικράτηση με 2-0 επί του Αλμωπού σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα η Βέροια. Με σκόρερ τον Πόζογλου, έκαμψε την αντίσταση του αντιπάλου

Η Βέροια δεν κινδύνευσε από τους φιλοξενούμενους ενώ στο πρώτο μέρος έχασε μοναδικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερη ημίχρονο, ο Πόζογλου έστειλε δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Αλμωπός περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα με στόχο να κρατήσει πίσω το μηδέν και με την βοήθεια της τύχης το κατάφερε.
Η Βέροια είχε ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο. Στο 5’ ο Πασάς σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι από κοντά, την πρώτη φορά με κεφαλιά και την δεύτερη με σουτ και έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Διπλή ευκαιρία έχασε και ο Λουκίνας στο 8’. Μετά από σέντρα του Βεργώνη, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, ο Μένιος απόκρουσε, ο φορ της Βέροιας πήρε ριμπάουντ και έκανε σουτ αλλά πάλι ο τερματοφύλακας του Αλμωπού έδιωξε.
Στο 11’ ο Παπαχρήστος έβγαλε μπροστά τον Πασά με προωθημένη μπαλιά, ο Πασάς μπήκε από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Μένιο.
Στο 15’ ο Πασάς έκανε παράλληλη, προς την γραμμή του τέρματος, σέντρα, ο Λουκίνας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στο άδειο τέρμα.
Μετά το εικοσάλεπτο, ο Αλμωπός κλείστηκε πίσω και δεν επέτρεψε στην Βέροια να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή του. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 39’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζάρα, ο Ρογγότης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 61’ ο Μούργος έκανε την σέντρα και ο Πόζογλου με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70’ ο Μένιος έδιωξε δύσκολα απευθείας φάουλ του Μούργου και στο 73’ πετάχτηκε στο «γάμα» και απόκρουσε το σουτ του Οικονόμου μέσα.
Στο 79’ ο Πόζογλου με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0, μετά από πάσα του Σιμόνι.
Στο 86’ βγήκε μόνος ο Πασάς αλλά ο Ιωαννίδης απόκρουσε με τα πόδια. Στην συνέχεια της φάσης, μετά από κόρνερ, ο Βεργώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρχαρίδης (Τσακίρης, Αναστασίου)
ΒΕΡΟΙΑ Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (72’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (58’ Μούργος), Αποστολόπουλος (58’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας (72’ Σιμόνι).
ΑΛΜΩΠΟΣ Μένιος (77’ Ιωαννίδης), Μουντζούρης, Κουρούπης (25’ Τούφας), Μανιός (60’ Πέττας), Ρογγότης, Γκαγιέγκο, Κοζάκης (77’ Ασλαμπάλογλου), Εππάς, Κολτσίδας, Χατζάρας, Λουσέρο (60’ Γκέσιος).
Αποτελέσματα
Θεσπρωτός-ΠΟ Τρίγλιας 0-0
ΝΠΣ Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου 1-0
ΑΕΠ Κοζάνης-Πανσερραϊκός 0-2
Καβάλα-Πιερικός 3-0
Βαθμολογία
1 Βέροια 12
2 Καβάλα 12
3 Ολυμπιακός Βόλου 9
4 Πανσερραϊκός 7
5 Πιερικός 6
6 Θεσπρωτός 4
7 ΠΟ Τρίγλιας 3
8 Αλμωπός Αριδαίας 2
9 ΑΕΠ Κοζάνης 1
10 Απόλλων Πόντου 0
Νότιος Όμιλος
Αιγάλεω-Ασπρόπυργος 1-0
ΑΣ Ρόδου-Καλαμάτα 0-0
Ιάλυσος-ΑΣ Σαντορίνης 1-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη Βόλου 0-0
ΑΟ Επισκοπής-Καλλιθέα 0-0
Η βαθμολογία
1 Ιάλυσος Ρόδου 10
2 Καλαμάτα 8
3 Καλλιθέα 6
4 Αιγάλεω 6
5 ΑΟ Επισκοπής 5
6 ΑΣ Σαντορίνης 5
7 Αστέρας Βλαχιώτη 5
8 ΑΣ Ρόδου 4
9 Νίκη Βόλου 2
10 Ασπρόπυργος 0

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου