Thursday, 28 March, 2024

Με τα γκολ στην Τουρκία και την Ιταλία

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον. Η Κάλιαρι υποδέχεται την ανίσχυρη

μακριά από την έδρα της, Τορίνο, ενώ σημαντικό ματς διεξάγεται και το απόγευμα στην Τουρκία.

Αναλυτική κριτική και αξιολόγηση για την sportingbet

  1. Γκεζτέπε-Γκαζισεχίρ (19:00)

Συνεχίζουμε με το Πρωτάθλημα Τουρκίας και μία αναμέτρηση με φόντο την ουρά της κατάταξης. Η Γκεζτέπε αρχίσει σιγά-σιγά τους πρόωρους «τελικούς», καθώς κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω αναφορικά με την παραμονή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο -7 από τη σωτηρία και την προσεχή αντίπαλό της, Γκαζισεχίρ, η οποία εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της, μετρώντας μόλις ένα βαθμό (0-1-6). Η Γκεζτέπε έχει μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη, ενώ η αντίπαλός της κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από τη βάση της. Έτσι, στρεφόμαστεσταγκολκαιτοΟver 2,5 κρίνεται ικανοποιητικό με απόδοση 1.91.

  1. Κάλιαρι-Τορίνο (21:45)

Για τη 16η αγωνιστική της Serie A, η Κάλιαρι υποδέχεται την Τορίνο στη Σαρδηνία και αναζητά μόλις τη 2η νίκη της στη σεζόν. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι παίζει με την πλάτη στον τοίχο κάθε ματς από εδώ και πέρα, καθώς βρίσκεται στη 19η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη μοίρα αγωνιστικά και βαθμολογικά, αλλά εκτός έδρας δεν αποδίδουν καλά και προέρχονται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, όλες με το ίδιο σκορ (1-0). Η Κάλιαρι έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, αλλά και η Τορίνο θέλει να αλλάξει τα δεδομένα μακριά από τη βάση της. Έχει βάση η ισοπαλία σε απόδοση 3.30.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου