Thursday, 28 March, 2024

Με το μομέντουμ της Θέλτα του Κουδέτ στο 1.95

Δεν μας θέλει η μπάλα το τελευταίο διάστημα. Πάμε να κλείσουμε το 2020 με ένα ταμείο όμως, στην τελευταία στήλη για φέτος. Με Ισπανία θα ασχοληθώ στην εμβόλιμη αγωνιστική.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Μάθε πώς να παίζεις στοίχημα στην b win

Η Θέλτα έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής από την στιγμή που την ανέλαβε ο Κουδέτ, ένας πολύ ικανός προπονητής που τον γνωρίζω πολύ καλά από το πέρασμα του από αργεντίνικες ομάδες. Ειδικά τότε στη Ροσάριο είχε κάνει θαύματα. Τα ίδια φαίνεται να κάνει και τώρα στη Θέλτα, την οποία από την στιγμή που την ανέλαβε, έχει καταφέρει να την μεταμορφώσει και να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Εκεί που πάλευε για παραμονή, πλέον κοιτάζει εξάδα. Ειδικά στα εντός έδρας σκοράρει με μεγάλη άνεση, ενώ έχει βελτιώσει και την άμυνα της.

Η Ουέσκα από την πλευρά της είναι… κολλημένη με τις ισοπαλίες, δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα, είναι πάντως αξιόμαχο σύνολο και παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Μακριά από την βάση της δεν έχει κερδίσει ακόμα πάντως και το βλέπω δύσκολο να γίνεται στο Βίγκο. Σίγουρα θα ζορίσει την Θέλτα, είναι το στυλ της τέτοιο, αλλά αν δεν δεχθεί πρώτη γκολ μετά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για αυτή. Περιμένω από τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τος, όπου έρχονται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία και να επικρατήσουν και της Ουέσκα, που είναι σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης. Ο άσος στο 1.95 είναι νορμάλ, αλλά ξανά λέω ότι δεν θα είναι εύκολος.

Αυτά λοιπόν για το 2020. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και το 2021 να μας φέρει ότι μας στέρησε το φετινό έτος. Καλά να περνάτε…

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου