Friday, 19 April, 2024

Μποέμιαν-ΠΑΟΚ: 2-1

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί και… πρέπει στη Θεσσαλονίκη!
Απαράδεκτος σε μια ώρα αγώνα μεν, μπορεί την πρόκριση δε! Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δεχτεί δύο τέρματα, ώστε να φορτσάρει κόντρα στην Μποέμιαν και με το γκολ του Ολιβέιρα να μείνει ζωντανός (2-1).
Έσωσε τα… προσχήματα στο τέλος ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κάκιστος στα πρώτα 55′ του ματς με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο για τον γ΄προκριματικό του Europa Conference League, ωστόσο -αφού φόρτσαρε- κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Νέλσον Ολιβέιρα (78′) -που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του- και να μείνει «ζωντανός» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 12 Αυγούστου. Φέρουν ευθύνη στα δύο τέρματα του Κόουτ (23′ και 52′) οι Μιχαηλίδης και Πασχαλάκης.
Στο… μυαλό των κόουτς:
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επέλεξε το αγαπημένο του 4-2-3-1, αρχίζοντας τελικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αντί του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία. Την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν -από τα δεξιά προς τα αριστερά- οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια, με τους Εσίτι και Σβαμπ να συνθέτουν το δίδυμο στα χαφ. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ήταν ο Καγκάβα, ο οποίος είχε δεξιά του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς κι αριστερά του τον Ελ Καντουρί, ενώ ως μοναδικός προωθημένος κινούταν ο Νέλσον Ολιβέιρα.
Από την άλλη, ο Κιθ Λονγκ παρέταξε τους τυπικά γηπεδούχους με το κλασικό 4-4-2 και τον Τάλμποτ κάτω από τα γκολπόστ. Στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Λάιονς, Κρόνγουολ, Σιάραν Κέλι και Μπρέσλιν και στην αντίστοιχη της μεσαίας γραμμής οι Κόουτ, Ντεβόι, Μπάκλεϊ, Μπαρτ. Με τους Τζόρτζι Κέλι και Τίρνι να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.
sportfm

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου