Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη του Άρη και πρόκριση στους “8”

Σε ρυθμό… ρελαντί ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τσέκαρε το εισιτήριό του για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος

εκεί όπου εκτός απρόοπτου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Μαντσίνι το γκολ με τους Κίτρινους να έχουν και δύο δοκάρια.

O Άρης έχοντας το υπέρ του σκορ από το πρώτο παιχνίδι στη Λιβαδειά-χάρη στα δύο γκολ του Λουίς Πάλμα-μπήκε αποφασισμένος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ με σκοπό να «κλειδώσει» την πρόκρισή του στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, κάτι που πέτυχε στο 34ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε εκτεταμένο ροτέισον δίνοντας ευκαιρία σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, οι Κίτρινοι, είχαν διάθεση και ρυθμό, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Στογιάνοβιτς με τους Βοιωτούς να έχουν παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το τρικ του Πάρντιου με τον Καμάτσο στην κορυφή της επίθεσης η αλήθεια είναι πως δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε ο Άγγλος τεχνικός, όμως η καλή ημέρα που βρίσκονταν οι Νταμπό, Μαντσίνι και Μάνου Γκαρθία δημιούργησε τα ρήγματα στην άμυνα του Λεβαδειακού. Σε μία τέτοια φάση ο Νταμπό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου με τον Μαντσίνι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάρντιου έκανε δύο αλλαγές, ο Βέλιτς τρεις με τον Μάνου Γκαρθία να χάνει μοναδική ευκαιρία για να πετύχει το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 49′ είχε δοκάρι μετά από δική του προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δοκάρι είχε και ο Καμάτσο στο 74′.

Οι συνθέσεις:

ΆΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο, Νταμπό (46′ Ντουκουρέ), Καμάτσο (78′ Καμαρά), Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Μαντσίνι (Ιτούρμπε).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (56′ Βρακάς), Μπάχανακ, Μεχία (80′ Νταμπό), Τζιμόπουλος, Παναγιώτου, Νίκας (46′ Λούα Λούα), Τσάπρας, Τορό, Μουτίνιο (46′ Συμελίδης), Τσιριγώτης (46′ Δούμτσιος).

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου