Tuesday, 19 March, 2024

Ξεκινούν τα play off σε Α1 και Α’ Πέλλας

Σήμερα στις 17:00 οι αγώνες Δόξα Μελισσίου – Δόξα Μανδάλου και Άρης Αμπελειών – Φίλιππος Σταυροδρομίου.

Στο Μελίσσι η τοπική Δόξα υποδέχεται την συνονόματη της από το Μάνδαλο, για μια θέση στον τελικό κόντρα στο Μαυροβούνι. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο την περασμένη Κυριακή, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα που έκανε την ομάδα του Μελισσίου να χάσει την 1η θέση και έτσι τώρα να βρίσκονται εκ νέου αντίπαλοι.

Τα δεδομένα για την πρόκριση είναι συγκεκριμένα, το Μελίσσι σε περίπτωση νίκης θα πάρει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στην Δόξα Μαυροβουνίου, σε αντίθεση με την ομάδα του Μανδάλου το οποίο αν κερδίσει σήμερα δεν θα πάρει την πρόκριση απλά θα στείλει τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό σε ουδέτερο γήπεδο και εκεί πλέον θα παιχτεί η πρόκριση για τον τελικό.

Ο αγώνας θεωρείται νοκ άουτ, οπότε σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα έχουμε παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Παρόμοια δεδομένα ισχύουν και στον αγώνα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας με την ομάδα των Αμπελειών να φιλοξενεί τον Φίλιππο Σταυροδρομίου.

Ο γηπεδούχος Άρης με νίκη κατακτά το 2ο εισιτήριο ανόδου για την Α1 κατηγορία, ο Φίλιππος θέλει την νίκη έτσι ώστε να στείλει το ματς σε επαναληπτικό σε ουδέτερο γήπεδο για να μπορέσει μετά εκεί να πάρει αυτός την άνοδο.

Σίγουρα τα ματς έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τα δύο γήπεδα. Το Σέντρα Πέλλας μέσω της εκπομπής Σέντρα στα γήπεδα της Πέλλας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο μας θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων.

Συντονιστείτε…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου