Tuesday, 16 April, 2024

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 5-0 για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και με γκολ των Ντόι (19’), Κασάμι (25’), Μπιέλ (45’), Μπακαμπού (61’) και Ελ Αραμπί (68’), πήραν το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που τους διατήρησε στο +3 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ, που νίκησε τον Αρη στην Τούμπα με 3-2.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κασάμι. Στο 3’ και στο 10’. Στην πρώτη περίπτωση μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ελβετός έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Βαλμπουενά έκανε το γύρισμα από τη δεξιά πλευρά, ο Κασάμι σούταρε με τη μία από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι και ο Ντόι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Αμέσως μετά το γκολ οι Πειραιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπιέλ, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε το σουτ που έκανε ο Ισπανός εξτρέμ.

Στο 25’ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο Βαλμπουενά έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε στον Κασάμι και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Ανιγκό έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη πριν συμπληρωθεί το μισάωρο και στη συνέχεια ήλεγξαν το παιχνίδι.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα πέτυχαν τρίτο γκολ με τον Πεπ Μπιέλ. Ο Φορτούνης απέφυγε όποιον βρέθηκε μπροστά του και έστρωσε την μπάλα στον συμπαίκτη του, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να εκτελεί τον Κότνικ για το 3-0.

4-0 με τον Μπακαμπού

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κώστας Μπράτσος έκανε τρεις αλλαγές, με τους Ασλανίδη, Αλχο και Λούνα αντί των Σιέλη, Πιρές και Γκάγκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Ανιγκό παρέταξε την ίδια ομάδα με αυτή που ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό στο 50’ να έχει δοκάρι με τον Μπακαμπού. Ο Αφρικανός έκανε με τη μία το πλασέ, μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κότνικ, με τον τερματοφύλακα του Βόλου στη συνέχεια να μπλοκάρει.

Ο,τι δεν κατάφερε στο 50’, το έκανε στο 61’ ο Μπακαμπού. Ο Μπιέλ έστρωσε στον Αφρικανό φορ και αυτός από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για το 4-0.

Μετά το γκολ του Μπακαμπού ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε τέσσερις αλλαγές, με τους Ελ Αραμπί, Μασούρα, Βρουσάι και Σαμασέκου αντί των Μπακαμπού, Φορτούνη, Βαλμπουενά και Εμβιλά. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μαροκινός επιθετικός έκανε το 5-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ελ Αραμπί με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο φαληρικό γήπεδο.

Στο 80’ ο Ζοσέ Ανιγκό ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, με τον Μπουτούτσι να παίρνει τη θέση του Μπιέλ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 5-0 και να ξεπερνάει με ευκολία το εμπόδιο του Βόλου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου