Thursday, 28 March, 2024

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του ΟΦΗ για την Super League.

Αντίδραση έβγαλε μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Φάληρο, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη. Βέβαια ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χασάν που αποχώρησε τραυματίας στο 26ο λεπτό του ματς.
Στο μεταξύ, οι Κρητικοί όταν έμπαιναν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έκαναν το γνωστό «pasillo», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τους αντιπάλους τους, μια κίνηση που είδαμε για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα.
Ο ΟΦΗ παρότι μπήκε καλύτερα στο ματς όμως ο Κουτρουμπής στο ένατο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι μετά από ανατροπή στον Χασάν, με τον Φορτούνη να το εκτελεί και να κάνει το 0-1 στο 11ο λεπτό.
Στο 26ο λεπτό ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Χασάν να αποχωρεί από το ματς μετά από μαρκάρισμα του Κουτρουμπή, με τον Ελ Αραμπί να παίρνει τη θέση του.
Δυο λεπτά αργότερα ο Καφού έσπασε δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0. Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει το 3-0 αλλά το σουτ που έκανε ο Μπουχαλάκης, με τον Γουόλι να είναι εκτός εστίας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 52ο λεπτό. Ότι δεν κατάφερε ο Έλληνας μέσος το έκανε ο Φορτούνης στο 61ο λεπτό με σουτ για να γράψει το 3-0.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Σακόρ (46΄Βαζ), Κουτρουμπής, Ναμπί (85΄Μπράουν), Ζοάο (80΄Νάστος), Βαφέας (46′ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Στάικος (71΄Σουρνάκης), Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νοικοκυράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Άλεν (87΄Καραργύρης), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (87΄Σουρλής), Μπα, Καφού, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκασπάρ (88΄Μαρτίνης), Ραντζέλοβιτς, Χασάν (26΄Ελ Αραμπί, 80΄Μπρούνο).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου