Thursday, 18 April, 2024

Ο Άρης 0-0 με τη Βέροια και στους 16 ως 2ος

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τη Βέροια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και προκρίθηκε ως 2ος του 5ου ομίλου της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

και θα δώσει το παρών στην κλήρωση (20/12, 11:00) των 16 του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση για τη 3η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τη Βέροια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και προκρίθηκε ως 2ος και θα δώσει το παρών στην κλήρωση (20/12, 11:00) των 16 του θεσμού. Η θέση του Άρη που είχε ήδη προκριθεί πριν από τη σέντρα εξαρτιόταν από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης, ενώ η Βέροια είχε ήδη αποκλειστεί.

Στο παιχνίδι η Βέροια απείλησε πρώτη με το σουτ του Μελικιώτη στο 6΄ για να απομακρύνει ο Αναγνωστόπουλος. Στο 22΄ ήρθε η απάντηση για τον Άρη με το σουτ εκτός περιοχής από τον Ντόγο και τον Καντιμοίρη να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 23΄ μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Παυλίδη. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν μόνο τα άστοχα σουτ των Κάλβο στο 27΄ και Βουτσιά στο 34΄ και στο 36΄ αυτό του Παυλίδη μπλόκαρε τη μπάλα ο Καντιμοίρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο σουτ ήρθε από τον Ανάκογλου στο 50΄ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο δίλεπτο 53΄ και 54΄ ο Άρης θέλησε να απειλήσει με το πλασέ του Καπνίδη αλλά ο Ασίγκμπα παραχώρησε το κόρνερ όπως και το παραχώρησε αν και δύσκολα ο Καντιμοίρης από την προσπάθεια του Ντόγου. Στο 75΄ είχαμε σουτ του Μίλιεβιτς όπου η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου που ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46΄ Μιλούνοβιτς), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46΄ Ιντζίδης), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (64΄ Τζανακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (61΄ Δόρης), Μελίσσης (46΄ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46΄ Μαυριάς), Μίλιεβιτς.

Sport24

Ο Άρης 0-0 με τη Βέροια και στους 16 ως 2ος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου