Saturday, 20 April, 2024

Ο Γιαννιτσιώτης Γιάννης Μιχαηλίδης λέει: «ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις παντού»

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ σχολίασε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει πάντα να «κυνηγά» τη νίκη

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα (6/12) ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, λίγες ημέρες μετά την ήττα που γνώρισε στην Κύπρο από την Ομόνοια και τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό.
Η νίκη ήρθε σήμερα, με γκολ των Τζόλη και Ζίβκοβιτς, και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Δικέφαλος του Βορρά τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Αρκάδες, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη, με την οποία μείωσε εκ νέου στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Οι Ασπρόμαυροι στο 38’ έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ελ Καντουρί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά και πήραν το τρίποντο της νίκης.
Ο Μιχαηλίδης μετά το ματς σχολίασε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν να κερδίσουν και για τους Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, καθώς ο μεν πρώτος τραυματίστηκε απόψε ο δε Μαροκινός αποβλήθηκε: «Περάσαμε δύσκολα στο Europa League. Μπήκαμε πολύ δυνατά σήμερα, ήμασταν κυρίαρχοι και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε τι που συμβαίνει στο παιχνίδι μας έδωσε κίνητρο. Θέλαμε να κερδίσουμε για τους Ροντρίγκο και Ελ Καντουρί, αλλά και για όλον τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε το αν αφήνει πιο… γλυκιά γεύση αυτή η νίκη με τον τρόπο που ήρθε. «Θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, αφού μείναμε με 10 παίκτες νωρίς και παρόλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Για τη δράση του ΠΣΑΠ που στηρίζει την Αναστασία και τη Δέσποινα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας σχολίασε ότι «είναι χαρά μας να βοηθάμε τα παιδιά όσο γίνεται περισσότερο. Μακάρι να τρέξαμε και οι 22 ποδοσφαιριστές πολύ και να βοηθήσαμε όσο περισσότερο γίνεται τα παιδιά». Κλείνοντας αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης με την Γρανάδα, που είναι βαθμολογικά αδιάφορος. «Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί από την συνέχεια όμως έχουμε κίνητρο να νικήσουμε μία ομάδα όπως την Γρανάδα, γιατί ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις παντού».

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου