Thursday, 28 March, 2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσφέρει, όπως και ο Αρχάγγελος Πέλλας με 1 τόνο πατάτες υπέρ συσσιτίων!

Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου συμμετέχει στην “Ημέρα ΠΑΟΚ”, με το μότο των “ασπρόμαυρων” να είναι το: “Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει, αλλά συνεχίζει να προσφέρει”

με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας πλήθος τροφίμων.

Για την εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού, ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, οποίο ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, για την κοινωνική του προσφορά.

Η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο… Για ακόμη μία χρονιά, την έβδομη συνεχόμενη, ο ΠΑΟΚ δίνει συνέχεια στην «ημέρα» του συλλόγου, αντί γιορτής, διοργάνωσε συγκέντρωση τροφίμων που δίνονται για την ενίσχυση των συσσιτίων των Μητροπόλεων. Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια περήφανης ιστορίας.

Τα τελευταία έξι χρόνια, αντί άλλων εκδηλώσεων, η οικογένεια του Δικεφάλου, διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» πραγματοποιήθηκε στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας και όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της ΤΚ Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος, δόθηκαν από τους παραγωγούς του χωριού, 1000 κιλά πατάτες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου