Thursday, 18 April, 2024

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεραφείμ Μωυσίδη.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου του 1990

έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του κ.Κερμανίδη στην Θεσσαλονίκη.Το ταλέντο του και οι ικανότητες ξεχώρισαν αμέσως και σε ηλικία μόλις 13 χρονών ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία όπου και έκατσε για μια πενταετία αγωνιζόμενος με τις μικρές ομάδες της Brescia.
Στα 18 του χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα σε ομάδες όπως η Καβάλα (Α), ο Βύζαντας Μεγάρων (Β), η Αναγέννηση Επανομής (Β). Ακολουθούν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Β) και ο Παναιγιάλειος (Β) όπου και στις δύο ομάδες διατέλεσε αρχηγός. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 130 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, 90 στη Football league 2 και 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο www.edessaikos.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μεταξύ άλλων τόνισε: “Είχαμε κάνει μια συζήτηση και το καλοκαίρι με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού, αλλά τότε για προσωπικούς λόγους δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία.Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ για αυτό. Στόχος μας είναι να πάει ο Εδεσσαϊκός όσο το δυνατό ψηλότερα και μέσα από σκληρή δουλειά και διάρκεια να βρεθεί εκεί που ανήκει”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου