Thursday, 25 April, 2024

«Πάρτι» για τη Γερμανία, διέλυσε την Ιταλία (5-2)! Διασυρμός της Αγγλίας από τους Ούγγρους (0-4)

Η Γερμανία έκανε «πάρτι» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, διαλύοντας την με 5-2 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League!

Απίθανος διασυρμός για τους Άγγλους από την Ουγγαρία που επικράτησε με 4-0 στο «Μολινό»!

Απίθανα πράγματα στον 3ο όμιλο του Α’ γκρουπ του Nations League! Η Γερμανία διέλυσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, με 5-2 την ώρα που η Ουγγαρία έφτασε σε μία «μυθική» νίκη μέσα στο «Μολινό» επικρατώντας με 4-0 της Αγγλίας!

Γερμανία-Ιταλία 5-2

Η Γερμανία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δεν άργησε να βρει και το πρώτο γκολ. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Τζόσουα Κίμιχ άνοιξε το σκορ για τα «πάντσερ». Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν βρέθηκε μόνος του με τον Ντοναρούμα, μετά το εξαιρετικό γύρισμα του Ράουμ και σημείωσε το 1-0 χωρίς να δυσκολευτεί. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Γκουντογκάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Με το… καλησπέρα του δευτέρου μέρους, ο Τόμας Μίλερ καθάρισε για την ομάδα του Φλικ, σημειώνοντας το 3-0. Ο Τίμο Βέρνερ πήρε τη σκυτάλη κάπου εκεί και με δύο γκολ σε δύο λεπτά (68′, 69′) έκανε το 5-0 για τα «πάντσερ».

Το μόνο που κατάφεραν οι Ιταλοί, ήταν να μειώσουν το τελικό σκορ, με τον Γκνόντο να σημειώνει το 5-1 στο 78ο λεπτό και τον Μπαστόνι να διαμορφώνει το 5-2 στις καθυστερήσεις, με τη Γερμανία να ανεβαίνει στη 2η θέση του ομίλου και την «Σκουάντρα Ατζούρα» να πέφτει στην 3η θέση.

Αγγλία-Ουγγαρία 0-4

Ιστορικός διασυρμός για την Αγγλία μέσα στο «Μολινό». Η Ουγγαρία έκανε ένα «μυθικό» ματς και διέλυσε με 4-0 τα «τρία λιοντάρια», σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου! Αυτή μάλιστα ήταν και η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των Άγγλων από το 1928, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μένει παράλληλα χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί παιχνίδια για πρώτη φορά ως προπονητής της Αγγλίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου