Thursday, 28 March, 2024

Πήρε μπρος και δεν σταματά ο ΠΑΟΚ

Με τον Ισπανό Ζόαν Σάστρε να κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα και να σκοράρει αλλά και τον Γιασμίν Κούρτιτς να είναι για άλλη μία φορά πρωταγωνιστής, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στον Βόλο την τοπική ομάδα με 0-4.

Ο δικέφαλος είχε πετύχει τέσσερα γκολ (στο 4-4 της Τούμπας) και στον αγώνα του πρώτου γύρου, μόνο που αυτήν τη φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα του και πήρε τη νίκη.

Στο 20′ της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ, ο Φερνάντες ανέτρεψε τον Μιτρίτσα και ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι την ανέλαβε ποιος άλλος από τον συνήθη ύποπτο Γιάσμιν Κούρτιτς που βρήκε δίχτυα στο 21′ σημειώνοντας το 0-1. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Σλοβένου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρία λεπτά μετά το γκολ, ο δικέφαλος είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει ξανά. Ο Μπίσεσβαρ πάσαρε ωραία στον Ζίβκοβιτς δεξιά και ο τελευταίος έβγαλε γλυκιά σέντρα προς τον Άκπομ αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο 29′ όμως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο εύστοχος και πέτυχε το 0-2 με τον Ίνγκασον. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κούρτιτς έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και αντίστοιχα στο δεύτερο καραδοκούσε ο Ισλανδός στόπερ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 44′ ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει. Ο Φεράρι πάσαρε στον Όροζ που εκτέλεσε προ του Σίντκλεϊ από τη μικρή περιοχή, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε.

Στο 52’ο Μπίσεσβαρ μπήκε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε τη μπάλα. Μεγαλύτερες ευκαιρίε ήταν όμως αυτές που έχασαν ο Τσούμπα Άκπομ στο 60′ και στο 61. Στην πρώτη ευκαιρία ο Ζίβκοβιτς είσαι από τα αριστερά, ο Άκπομ έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε μακριά εκτός εστίας. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μιτρίτσα έβγαλε ωραία στον Ζίβκοβιτς που σούταρε κατευθείαν αλλά και πάλι ο Κλέιμαν έσωσε την εστία του.

Στο 64′ ωστόσο ο ΠΑΟΚ καθάρισε το παιχνίδι με το πρώτο γκολ του Ζόαν Σάστρε. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ισπανό δεξιό μπακ που αποφεύγοντας τον Ορόζ, έπιασε ένα σουτ με τη μπάλα να παίρνει τροχιά καταλήγοντας στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν για το 0-3. Το πάρτι στα… τσιπουράδικα του Βόλου συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ. Στο 73′ ο Μιτρίτσα έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά και γύρισμα προς τον Άλλον που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-4 της ομάδας του.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87′ Τερεζίοου), Φερνάντες (85’ Ροσέρο), Ορόζ (77’ Σοάρες), Μπαρτόλο (46’ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (78’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς (76’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72’ Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Άκπομ (78’ Τσόλακ).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου