Thursday, 18 April, 2024

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπρεπε να κοπιάσει πολύ για να βρει γκολ, μετά την αποβολή του Έρλινγκμαρκ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια πολύ καλή στιγμή με τον Τζοβάρα, πριν ο Φώτης Ιωαννίδης δώσει ξανά τη λύση.
Ο Ιωαννίδης, όπως και στο Αγρίνιο, μπήκε αλλαγή και σκόραρε για το 1-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με θαυμάσιο φάουλ στο 94′ ο Μάγκνουσον.
Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 13 ματς κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε από το 35ο λεπτό με δέκα παίκτες.
Ο Έλληνας επιθετικός, όπως και στο Αγρίνιο, λύτρωσε το «τριφύλλι» στην κατάμεστη Λεωφόρο, ενώ ο Μάγκνουσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τα «πράσινα», σφραγίζοντας ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.
Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδος)
Κίτρινες: Μπερνάρ – Έρλινγκμαρκ, Χατζηισαΐας
Αποβολές: Έρλινγκμαρκ (35’, δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (88’ Τσόκαϊ), Σπόραρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (87’ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (44’ Οικονομίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (64’ Φριντζόνσον).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου