Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή! Επεισόδια και δακρυγόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

Μια ακόμα διακοπή στο ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό μετά από νέα ένταση που υπήρχε στις εξέδρες του γηπέδου
Μια ακόμα ένταση στις εξέδρες στο ΟΑΚΑ σημειώθηκε στο 70ο λεπτό του ματς όταν μετά από το γκολ του Ολυμπιακού. Ειδικότερα, έξω από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έσκασαν αρκετές χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, ενώ η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.
Η ατμόσφαιρα στο μισό ΟΑΚΑ έγινε αποπνικτική, με πολύ κόσμο να μετακινείται από τις θέσεις του έτσι ώστε να αποφύγει τους καπνούς. Ο κόσμος αναγκάστηκε κάποια στιγμή να μπει και μέσα στο ταρτάν, με αποτέλεσμα στο 70’ ο διαιτητής, Μάρκο Φριτς να διακόψει την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός πρώτος πήγε στα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παραμένουν στο γήπεδο.


Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γερμανός ρέφερι του αγώνα αλλά και οι παίκτες των δυο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο στα αποδυτήρια.
Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα οι καπνοί από τις μολότοφ που έπεσαν έξω από το γήπεδο και από τα δακρυγόνα, έφτασαν και στο χορτάρι. Οι παίκτες με δάκρυα στα μάτια και τις φανέλες στα πρόσωπα για να προστατευθούν, πήγαν στα αποδυτήρια. Την ίδια ώρα, υπήρξαν αποδοκιμασίες από το υπόλοιπο γήπεδο σε όσους μετακινούνταν από τη θύρα των οργανωμένων μέσα στο ταρτάν, έτσι ώστε να αποφύγουν τους καπνούς.
Στη συνέχεια οι παράγοντες των δυο ομάδων βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, όπου αποφασίστηκε εν τέλει αν καθαρίσει η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και το εγγυηθεί η Αστυνομία το ματς να ξεκινήσει και πάλι κανονικά, κάτι που δεν έγινε…

newsbomb

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου