Saturday, 20 April, 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο “Απ. Νικολαϊδης” και μείωσε τη διαφορά από τους προπορευόμενους

ενόψει των playoffs που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν εκ των μεγάλων κερδισμένων της 26ης αγωνιστικής όχι μόνο γιατί κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 αλλά γιατί είδε και τις προπορευόμενες ομάδες στη βαθμολογία (σ.σ. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα) να χάνουν και μείωσε τη διαφορά ενόψει των playoffs που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα με την κλήρωση να γίνεται τη Δευτέρα (15/3, 18:30).
Σε ένα παιχνίδι με ανάλογη εικόνα των προηγούμενων αγώνων του τριφυλλιού, όπως κόντρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι πράσινοι έδωσαν χώρο στον ΠΑΟΚ που είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός όμως βρήκε γκολ στην πρώτη του τελική στο 39′ με τον Μακέντα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι πράσινοι βελτιώθηκαν, έκλεισαν τους χώρους βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Ιωαννίδη και απλά είδαν τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 2-1 χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα άλλο και η Δευτέρα (15/3) που ξημερώνει θα είναι μια ακόμη μέρα με αναταράξεις για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες του.
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με μια ενδεκάδα με εκπλήξεις μεσοεπιθετικά από τον Λάζλο Μπόλονι που έδωσε φανέλα βασικού στους Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα με τον πρώτο να έχει να παίξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως βασικός σε κάποιο ματς των πράσινων.
Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία και αυτός επέλεξε τον Σβιντέρσκι αντί του Κρμέντσικ στο αρχικό σχήμα με τον Πολωνό να αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου