Thursday, 25 April, 2024

ΠΑΟΚ Αραβησσού-Δόξα Μελισσίου 2-4

ΜΕ  ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΑ

ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΟΥ 2-4

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Πέλλας, η πρωτοπόρος ομάδα της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, συνεχίζοντας το αήττητο σερί, 10 νίκες σε 10 αγώνες,  χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, πέρασε σχετικά εύκολα, από την εδρα του σκληροτράχηλου ΠΑΟΚ Αραβησού, με σκορ 2-4.

  Με ηγέτη το Κ. Χαρμάνα, παρότι αιφνιδιάστηκαν από τους γηπεδούχους στο 8΄, που προηγήθηκαν με γκολ του Αμπράζη 1-0, κατάφεραν οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, να ελέγξουν το παιχνίδι και να έχουν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να χάσουν πλήθος ευκαιριών και στο 15΄με γκολ του Φ. Σωτηριάδη να ισοφαρίσουν σε 1-1.  Η αστοχία στην τελική προσπάθεια και τα δοκαρια κράτησαν το δείκτη του σκορ σε 1-1 στο ημίχρονο.

  Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και γρήγορα πετυχαν στο 57΄με τέρμα του εκπληκτικού για μια ακόμη αγωνιστική  Κ. Χαρμάνα το 1-2.

  Στο 70΄με πέναλτυ ο Φάβας πέτυχε το 1-3 και  στο 82΄ με δεύτερο προσωπικό του γκολ ο εξαιρετικός σήμερα Φ. Σωτηριάδης ανέβασε το σκορ στο 1-4, για τους φιλοξενούμενους.

  Με τη λήξη του αγώνα με ένα θαυμάσιο σουτ από μακρινή απόσταση, ο Έντι για τους γηπεδούχους μείωσε σε 2-4.

Κορυφαίοι από τους νικητές: Χαρμάνας, Σωτηριάδης, Βερβελές, Φωστηρόπουλος, Φάβας και Ζέκο.

  Σύνθεση των νικητών: ( Σ. Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης,Δούμος(Χατζηδάκης),  Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Φάβας (Σέλγκου), Σωτηριάδης, Ρομάντσης,(Κοπάτσης),Μαμής, Χαρμάνας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου