Thursday, 25 April, 2024

ΠΑΟΚ-Λαμία 2-1

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λαμία για την 13η αγωνιστική της Superleague στην Τούμπα, αλλά τελικά με ανατροπή έφτασε στο τελικό 2-1

και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.
Το πανέμορφο γκολ του Κούρτιτς στο 63ο λεπτό επανέφερε στις νίκες τον ΠΑΟΚ στην Superleague, αφού διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κόντρα στη Λαμία, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 7′ με τον Αραμπούλι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 18ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Λύρατζη με τα «ασπρόμαυρα». Δραματικό ήταν το φινάλε με τους Φθιώτες να πιέζουν και να βρίσκουν γκολ με τον Τσούκαλο, αλλά να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Το ματς
Πριν καλά καλά «ζεσταθούν» οι δύο ομάδες, η Λαμία άνοιξε το σκορ στην Τούμπα. Ο Μπεχαράνο έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου (διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ οι γηπεδούχοι) και η μπάλα έφτασε στον Αραμπούλι πλάσαρε τον επερχόμενο Πασχαλάκη για το 0-1.
Ο ΠΑΟΚ βγήκε άμεσα στην επίθεση και απείλησε στο 14′ με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Αουγκούστο να απομακρύνεται τελευταία στιγμή από τον Γκαραβέλη, ο οποίος ωστόσο στο 18′ δεν είχε απάντηση στο κοντινό πλασέ του Λύρατζη, που από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων».
Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση κυνηγώντας την ανατροπή πριν το ημίχρονο, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ που «τράνταξε» τη συμβολή των δοκαριών του Γκαραβέλη στο 30′, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στην ανάπαυλα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου