Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Δημήτρη Γιαννούλη με απευθείας

κόκκινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Ραντζέλοβιτς.

Το ματς

Έχουμε συνηθίσει στα… «χιτσκοκικά» φινάλε, αλλά στην Τούμπα έγινε ένα… ανεπανάληπτο ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος και στην πρώτη του φάση έκανε το 0-1. Ο Βαλμπουενά σέντραρε για τον Χασάν, ο είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από τον Πασχαλάκη, αλλά ο Αιγύπτιος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 3′. Οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύτηκαν και λίγο αργότερα ο Τσιμίκας σέντραρε, ο Γκιγέρμε πρόλαβε τον Γιαννούλη και με προβολή από κοντά έγραψε το 0-2 στο 8′. Την μπάλα έστειλε στα δίχτυα ο Ελ Καντουρί.

Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και με δυναμικό come back επέστρεψε από την κόλαση. Έχοντας μείνει στους πανηγυρισμούς η ομάδα του Μαρτίνς, ο Γιαννούλης βρήκε πολλά μέτρα μπροστά του, σέντραρε ο Σισέ έδιωξε άτσαλα και ο Πέλκας, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα στο 10′ . Δυο μόλις λεπτά αργότερα, ο Μίσιτς έπιασε ένα ανεπανάληπτο σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο και νίκησε τον Τζολάκη για να κάνει το 2-2. Τα αρκετά νεύρα και οι εντάσεις έριξαν τον ρυθμό και μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις από τις δυο ομάδες. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε μια κεφαλιά του Σισέ που πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και έχασαν ξανά καλή ευκαιρία με τον Σισέ, ενώ λίγο μετά ο Χασάν σκόραρε με το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Οι ομάδες άρχισαν να κουράζονται, και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Μια απροσεξία του Σεμέδο όμως, ο οποίος άθελά του ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι και υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του στο 68′.

Ως το τέλος, παρότι ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Ραντζέλοβιτς, ο κουρασμένος Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (81’ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89’ Εσίτι), Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ομάρ (70’ Γκασπάρ), Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (86’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Χασάν.

iefimerida.gr

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου